dissabte, d’agost 26, 2006

Dues consideracions d'altes hores

Conciutadans, dues consideracions d'altes hores.

La primera consideració és una denúncia.

M'he connectat al teatre buit des d'un pc amic i m'ha aparegut una repugnant pantalla de propaganda. Lamento aquest incident i em pregunto el perquè de tal succés. Potser us passa a vosaltres, també? L2P es veu corrompuda per una publicitat que ni jo ni vostès desitjen? En tal cas, què puc fer? La pregunta queda formulada i jo espero ansiós les seves respostes. La indignació, creixent.

La segona consideració és un suicidi

La segona consideració la he escrit en el segon comentari d'aquest post que farà la delícia dels pornògrafs que corren per la xarxa, que som tots nosaltres. Em recorda a una història que ens explicava un amic meu que va perdre la virginitat en un càmping gràcies a una holandesa anomenada Van Dughen, o alguna cosa similar. La seva història ens va acompanyar a tots durant la llarga nit de l'adolescència. Perdó, les llargues nits de l'adolescència. Recomano llegir el post de l'amic Fryslân, i si vostès volen, el comentari que li he deixat. A mi ara se'm fa pesat tornar a explicar la causa que em fa estar a quarts de tres de la matinada escrivint en un putu blog, que és aquest. Vostès em sabran perdonar, suposo que Fryslân també. Vaig a beure una miqueta més de vi.



3:54

Ho ha la nit dels Vidres Trencats. Hi ha la Noche Triste (o alegre). Hi ha la Nit Llarga, amb un cadàver de gos refredant-se en una habitació tancada, una nit d'estiu, a la quadriculada ciutat de Barcelona. Posem música. Bebem rom. L'encarregada del gos encara no ha arribat. Penso que potser he abusat relatant en un blog alié. Ara lamento la meva acció. Espero que la víctima del meu comentari no s'haurà ofès en excés, o que em sabrà perdonar. Un estrany sentiment de culpabilitat m'envaeix. Però també ressona dins meu la Pregunta; què hi fem aquí, vetllant un mort que no és el nostre?

4:06

Ha arribat la responsable de la gossa morta. S'ho ha pres bé. Crec. Està estupefacta. És moooolt fooort!, diu. Riu nerviosament, però conserva la calma. L'amo del gos està a Colombia. Ara el truca, i jo potser deixi d'escriure aquest post. Una nit, certament, molt estranya. Subal Quinina, per la Segona Perifèria.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

hola! qu'est-ce que tu fais de tes nuits? il me semble qu'elles sont plutôt agitées...Dors un peu ça ira mieux demain.
j'ai commencé à lire Bolaño (carrrrrisssimmmo!), j'ai lu "Mexicains perdus à mexico", et j'ai trouvé ça... SUPER! aussi bien que quand j'ai lu Bukowski (me gusta mucho este/ esto?). et mainteant je vais lire "les détectives sauvages". je te tiens au courans... j'ai très envie d'écrire là dessus, mais là j'ai plein de choses à faire, alors j'écrirai sur Bolaño plus tard)
merci encore pour tout et surtout for your help on blogger!
gracias amigo (un amigo de verdad, no? a mi me parece que si)
au rrrevoirr!
ink

subal ha dit...

Amigo de verdad! ce vré!(?). Je non connais pas "Mexicains perdus à mexico", comme se dire (?) l'original (?)


Last night was too wild. Do not worry about my little help; you are very welcome!

Later, maybe tomorrow, i'll sendo you some thing fascinating about the Bolaño's work. I call it "The magic Triangle".

Kisses!!!

Anònim ha dit...

Amic Subal, la publicitat ho envaeix i ho corromp tot. A mi també em passa i em cabreja, però no sé com aturar-ho. Per favor, que algú ens done una solució!!!

subal ha dit...

Mon chere amie! here, the Bolaño's magic triangle;

http://photos1.blogger.com/blogger/7659/1041/1600/untitled.jpg

Amic i senyor Tirant el cap, no he rebut cap solució al respecte, només la seva indignada súplica. Si mai obtingués cap solució, l'hi transmetria immediatament a vostè.

Sàpiga que jo quan obro el seu blog des del pc habitual no em veig insultat per cap pantallassu promocional de cap cosa. Com diuen a catsella, menos da una piedra.

salutacions cordials, i algun dia m'agradaria parlar amb vostè de temes aliens a la blogocosa, i relacionada amb aspectes editorials...

salut!!

Anònim ha dit...

mon cher ami ton lien "magic triangle" pour Bolaño ne fonctionne pas! It doesn't work!
envoie-le moi par e-mail.
je ne sais pas le titre original de "mexicains perdus à mexico" en anglais ça donne : "mexicans lost in mexico" it's about a young man who is becoming a writer and a lover (he does the both things nearly at the same time, incredible, isn't it??!!!!!)
au revoir

subal ha dit...

And this one?

http://static.flickr.com/22/31110586_d5b63b8ab7_o.png

I don't recognise what Bolaño's work have you read... I'm gonna investigate this by Papa google...

subal ha dit...

...Is it possible? I think that your Mexicains perdus à Mexico is the FIRST part of the huge and fantastic Los detectives salvages... maybe in France they have edit the work by parts...which is a huge mistake, in may opinion...

Anònim ha dit...

Amic Subal, a mi, això de la publicitat, només em passa de tant en tant, així que el meu cabreig és intermitent i poc durador. No cal preocupar-se'n més. La resta del dia tinc prou bon humor i per parlar de qualsevol altre tema, lluny de la blogocosa. Els teus punts suspensius em deixen en suspens...