dimecres, de maig 24, 2006

Marquèting (salvatge) de guerrilla

-Ho farem així. Cada quart d'hora un de nosaltres entrarà a la Secció de llibres del Corte Inglés. Es dirigirà sense aixecar sospites al o la dependent i li demanarà si té el llibre. Ens diran que no. No us desmoralitzeu. Demaneu-li quin és el motiu que poden argumentar per la mancança del Llibre al taulell de novetats. Acte seguit, mantenint la tensió a tothora, li pregueu que el demani al distribuïdor. Ho heu entès?
-
-
-Psé
-Sí, jo també psé.
-Després del Corte Inglés toca anar a l'Fnac?
-Sí
-joooooder
-Prou ja. Va vinga; sincronitzem.


Synchronicity I, The Police
Sinchronicity, The Police, 1981


Powered by Castpost

Nota: després de passejar-se per tres o quatre llibreries de Barcelona, Subal no ha vist El Llibre enlloc, no el tenien registrat ni sabien de què parlava. La distribució en l'era de Gutemberg era més ràpida que la dels nostres tristos dies. Però no ens desanimem. No patim. No patim... N o p a t i m . . .

Nota II: l'ABC té una imaginació desbordant. Literalment; "Laertes pública un nuevo tipo de guía; la de una ciudad en conflicto total", fent referència, esclar, al nostre estimat Llibre. Marededéu.


Història d'una aventura editorial

2 comentaris:

ea! ha dit...

el veritable terrorisme és anar amb motxila per les llibreries i aconseguir deixar-los per un temps al màxim possible de llibreries, recomanable un calçat com de penitent acomodat. si cal demanarem títols a deshora i tot!

bona nitttt

Anònim ha dit...

jejeje, ja et veig publicant un llibre sobre la publicació d'un llibre sobre la publicació d'un llibre sobre...