dijous, de juliol 19, 2007

El Procés a Cornelius

Nota: com que m'informen que la cosa està sota secret de sumari, i no vull anar jo també a judici, els noms que apareixen aquí són ficticis. Però qui seguiu aquest putu blog sabreu perfectament de qui es tracta, oi?


----- Original Message -----
From: Labsus
To: Cornelius
Sent: Thursday, July 19, 2007 10:51 AM
Subject: Labsus


Cornelius,

hola-qué-tal

Me han llegado voces que aseguran que estás inmerso en un asqueroso proceso judicial por lo de tu libro.

Lo siento mucho, tío, espero que todo acabe bien.

Recibe un abrazo y mi sincera solidaridad.

Me gustaría hablar del Proceso a Cornelius en el blog, pero no sin tu consentimiento, puesto que no quisiera perjudicarte en lo más mínimo.

Tú dirás.

Sea como sea, ya sabes, te deseo toda la suerte del mundo.

Labsus


-----Mensaje original-----
De: Cornelius
Enviado el: jueves, 19 de julio de 2007 11:53
Para: Labsus
Asunto: Re: Labsus


No hay más proceso que el del monstruo a las horas lunares. Pelayo Barrendoáin y Cornelius, por supuestísimo, siempre con La Pantoja. Nuestro proceso tampoco diferencia mucho del suyo: nos piden la friolera de doscientos mil euros.

Ay, qué cosas. ¿¿Pelayito y yo empeñaremos el bañador por culpa de Arroz?? Quizás, a lo mejor, probablemente, Risotto tenga que empeñar su bigotito de pedófilo de crías de jirafa. La virgen morena de los desamparados está con nostros...

Besos para Labsus,
Lord Cornelius


----- Original Message -----
From: Labsu
To:Cornelius
Sent: Thursday, July 19, 2007 11:16 AM
Subject: RE: Labsu


Joder, nen, doscientas mil vergas.

Conozco un bello país para exiliarse en caso de fallo en contra; Venezuela, país de piratas, pirados, de bellas mujeres. Ahí murió nuestro nuevo dios, Papillon, después de salirse a la torera de una putrefacta cárcel francesa de extrarradios coloniales.

Pero dime, Corni, ¿puedo hablar sobre el follón o no?

Besos para el Monsieur Cornelius, a la espera de la guillotina o el barco clandestino de madrugada.


-----Mensaje original-----
De: Cornelius
Enviado el: jueves, 19 de julio de 2007 12:04
Para: Labsus
Asunto: Re: Labsus


Si quieres que Risotto te denuncie, avanti, habla de lo que gustes. Hay secreto sumarial, pichoncito. Monsieur Cornelius, embozado en su capa, pisando el barco clandestino a la hora de los desperares... huyendo hacia Creta... Oh, tú sí que sabes...

DC



Gràcies a un personatge anònim, a qui agraeixo les seves informacions, m'assabento que definitivament tinc poders paranormals per anunciar catàstrofes. L'onze de juny de 2005 vaig escriure que temia que un llibre que vaig haver de rebutjar (ara dono gràcies a déu haver-ho fet) tenia molts números d'acabar en un jutjat. I bé, fa un any que hi ha un procés obert, suposo que per calúmnies i injúries, contra l'editorial que finalment va publicar el llibre i els seus dos autors. S'obren ara grans interrogants i dubtes ètics.

Sabent que l'escriptor que va escriure les paraules que han derivat en judici està lleugerament tocat del bolet, que l'editorial no va respectar el dret moral de l'autor a respectar cada punt i cada coma de l'obra i que les acusacions i insults que apareixen en el llibre són gravíssims i que jo probablement també m'hagués querellat al veure el meu nom tacat... un cas com un cabàs, escoltin, un cas com un cabàs. Un cas digne de l'advocat especialitzat en merders editorial, el gran Casamiglia.

En fi, esperarem a que s'aixequi el secret sumarial per a poder parlar amb més llibertat. Una cosa si que em sap especialment greu. Espero que el cas no afecti en especial a Dante Cornelius, jove escriptor de gran talent. El cas Rosa María Quintana (ella acusada de plagi) va acabar en no-res. Desitjo, pel futur literari de Cornelius, que aquest acabi de la mateixa manera.

Uf, les clavegueres editorials, quina fortor.

I ara sabent tot el que ara sé, em disposo a eliminar el post del dilluns. Sóc temorós de la justícia, què volen.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo només dic que al plutònic L. M. P. el judici dels plutòcrates afecta tant com l'esguit d'un impotent. El satànic assenyat seguirà esputant contra bagasses i marxantons; contra tots nosaltres amb àuries creacions. Que el diví Marqués seguesca curant per les flegmes de L. M. P.