dimecres, de juliol 18, 2007

Apocalipsi now

La retòrica de Chávez, la religió de Bush, la precocitat d'Albert Riera.



Vía La Lengua

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Y no te pierdas el homenaje que le han hecho en el Paleofreak: http://paleofreak.blogalia.com//historias/50939

Gracias por la referencia.

Salut!

Anònim ha dit...

Que trist, quina manera de manipular un infant. Són uns desgraciats.

Anònim ha dit...

Tinc observat que en moments de crisi, en societats en crisi, la gent es volca a comprar loteria i cap a esperitualitats dubtoses i perilloses. A Llatinoamèrica, especialment a Veneçuela i Brasil (encara que aquest nano és peruà), hi ha un auge preocupant de "pare de sufrir" i similars.

A Caracas, pel que jo he vist, antigues sales de cinema són reconvertides en congregacions d'aquest tipus.

L'altre dia repassava un libre sobre religions minoritàries a Catalunya de propera publicació i vaig llegir que hi ha una religió o pseudo-religió que afirma que Jesucrist, abans de morir, va anar a Amèrica i va cercar a dotze apòstols, va deixar escriptures en un monticle a nortamèrica. Qui les va descobrir, després de tenir un sonmi il.luminador, va ser un sagal una mica més gran que aquest nen-experiment.

La gent, deseperada, necessita creure en alguna cosa. Surten aleshores Chávez, nanos com aquest, revisionismes, etcètera. Societats en crisi, gent absolutament desesperada. La meva Aliada, al visionar el vídeo, es va deprimir força.

No m'hagués imaginat mai fent aquesta crida, però que algú li doni a aquest nen una Play Station, per favor!

Elías, ¡un saludo periférico para usted!

miq ha dit...

Xiquiteja una mica... sense la gràcia del de la Calçada. I sense cap mena de sentit de l'humor. Jo també voto per a que li regalin una Play Satan-tion.