dimecres, de maig 24, 2006

El premi

Ni sí, ni no, ni nul, ni blanc.

(malgrat la plantilla de color blanc)

Per què? Per això; 1, 2, 3, 4, 5

13 comentaris:

subal ha dit...

També votaria, si s'hagués presentat, al col.lectiu negragarnatxa. www.negragarnatxa.blogspot.com

qui no s'arrisca no pisca

Buk ha dit...

Ostres, Subal ¿i per què no t'hi presentes, tu? Total, és gratis. Si ho fas tens el meu vot assegurat ;-)

Salut
Buk

subal ha dit...

Per dos motius, amic Buk;

1)por de perdre.
2)por de guanyar.

Em conformo amb les vostres visites, que m'alegren les vetllades. ;-)

Gràcies buk!!!

Toni Ros ha dit...

Pues gracias por lo que me toca (los cojones). Votarás cuando funcione el asunto, porque por ahora es increible: cada vez que entro han cambiado los votos... Hay una "mano negra" detrás... Suerte que colecciono capturas de pantallas y verás como reiremos... Se van a cagar.

subal ha dit...

Oh, please Lightman, c'mon, don't misunderstand me. You know I read and have great fun with your blog, but ya know, you won it three times, and I do believe Captaire Moral would be a great blog to receive the Award.

But tell me something. How do you do to present your blog to the award? I mean, they call you or you call them?

With my very best wishes, good night and good luck.

Toni Ros ha dit...

Enkele weken geleden kon u op uw favoriete ENTRELLUM-site lezen dat de Duitse lobby steun kreeg uit de muziekhoek. TdQ heeft een campagne lopen om te benadrukken hoe vriendelijk en leuk onze oosterburen wel niet zijn. Dat je een campagne nodig hebt om mensen hiervan te overtuigen zegt eigenlijk genoeg...

És a dir, que em torno a presentar al Puto Premi Lletra perquè el blog que perpetro enguany és nou i M'ENCANTA GUANYAR PREMIS NI QUE SIGUIN "HONORRORÍFICS". Em torno a presentar perquè m'encanta que els fans em votin ENCARA QUE EL SISTEMA DE VOTACIÓ ESTIGUI AMANYAT DESCARAT. Em presento perquè no me'n refio un pèl del jurat (mira qui hi ha), de fet no me'n refio de cap ni un, de jurat, i últimament menys de menys. O sigui, que em presento per a tocar els collons... Una cosa molt sana que et recomano de veritat.

subal ha dit...

doncspo hopo tropobopo moltpo bépé. Nopo sépé quipi hipi hapa enpe elpe jupuratpat. Perpé quèpè diuspius quepe espetàpà apamapanyatpa? potposerpe guarpadenpe elspe votspo ipi acpatupuapalitpizenpe méspe tardpa...

subal ha dit...

Josep M. Fonalleras, Llúcia Martin, Vicent Partal, Jaume Subirana i Joan Manuel Tresserras.

l'únic que puc veure tendenciós és en Partal, que votaria a un dels blocs de casa, i el Subirana que votaria a algun blog de blogger...

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Subal.

És cert que de moment no funciona el recompte de vots, però d'aquí a veure una mà negra darrera els mísers 10 vots contabilitzats hi una bon tros.

Anònim ha dit...

Señores, esto parece un patio de colegio: la Mano Negra, "y tu más", los amigos de mis amigos son mis amigos... No pierdan el tiempo y lean, por favor, lean...

tina vallès ha dit...

jo diria que tenen problemes amb la programació de la pàgina, perquè Paper de Vidre surt entre les pàgines presentades, en teoria, però segons des quin ordinador ho mires no es veu (i no és cosa de "caché", és un misteri que no encertem a resoldre/desxifrar). A més, una de les pàgines de la UOC fora de concurs (no entenc per què hi surten si estan fora de concurs, però bé...) apareix amb la imatge de la web de Paper de Vidre.

Subal, Autor, aprofitant la doble personalitat..., oi que un votarà el Captaire i l'altre el Paper de Vidre? ;-)

subal ha dit...

vatua, sí! El meu és un dels casos que detalles; no veig la pàgina de PdV!!!

Anònim ha dit...

Gràcies pel suport, Subal. Només per això, ja valia la pena participar-hi. Sort, ànims i fair-play a la resta de particpants !