dijous, de setembre 15, 2005

Ira bloguera

Subal, per fer temps abans d'anar a l'Orinal, on avui encetaven una nova temporada de recitals de poesia, s'ha dirigit a la lectura que David Sedaris ha fet d'un fragment escollit de la seva última novetat editorial, Un vestido de domingo.

No us parlaré de David Sedaris --només us diré que sembla l'Spencer de Hi ha que neixen estrellats-- i que la seva pronunciació és del tot femenina i nordamericana. Molt millor que jo en parla l'A.

Avui, la diana de la meva ira seran dues groupies ianquis --i aquest és el meu passaport, sóc ciutadana nordamericaaaaaana-- que seien a primera fila, perquè enveritat m'han caigut molt malament. Males putes. No sabíeu que un servidor tenia un blog, i que un blog serveix per abocar ires, oi? Oi.

Males putes. Us penseu que tot déu coneix els trets físics de Sedaris. Que un no es pot equivocar i preguntar amb el seu anglès de les perifèries si l'home que jeia al costat vostre era David Sedaris, que em fes el favor de guixar-me aquest llibre. El gringo que jo creia David Sedaris m'ha respost;

-Yes, and my wife is my boyfriend, hahahahahaha- Tot assenyalant a la donassa cabells de panotxa que es recargolava de riure mirant-me tal souvenir dels moros de les Rambles. El seu riure era del tot histriònic, enfollit, exacerbat i expansionista. I les meuques m'han mirat, m'han assenyalat, i han rigut. I capcot he tornat a la meva cadireta de plàstic de color negre i en Vila-Sanjuan ha passat com el katrina al meu costat i jo he plorat.

A-ha-ha-ha. Se'm cau la llagrimeta. Males putes. Sóc la vostra anècdota. Been there done that, but I knew a native soooooo funny, even better than Sedaris. Let me explain, etcètera, etcètera, etcètera. Males putes. Jo tinc blog. Jo-o tinc blog. I sereu objecte de la més terrible de les humiliacions. I ara els catalanets i catalanetes i habitants d'altres perifèries podeu fer ús del sistema de comentaris per mofar-nos plegats dels gringos desacomplexats que gosen riure's d'algú que té blog.




ps.-realment cal publicar això? Va, sí.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Yahoo, Battling for Viewers, Sends a Reporter to War Zones
Yahoo executive Lloyd Braun said the project did not mean that Yahoo was "building any kind of news organization." Rather, he said, the company was trying to develop signature programming in all areas news, ...
Hey, you have a great blog
I have a home business opportunity web-site.
Experience life with no financial worries.
If you have a few minutes come and check it out

Biel Perelló ha dit...

Senyor subal:

detesto la violència, i més quan és de gènere. Un blog és una eina molt poderosa, i els grans poders requereixen gran responsabilitat. Pensi amb els milers de lectors que prendran mal exemple.
Imagini la Mònica Terribas començant el seu Informatiu dient: "Bona nit, avui començo cagant-me en dues putes. A part d'això l'actualitat ve marcada per bla bla bla..."
Bé, potser l'exemple de la Mònica Terribas no és el millor, perquè potser a Ella li ho permetrien.

subal ha dit...

El primer comentari és francament lamentable. Me'n vaig a dormir.

Toni Ros ha dit...

Dies Irae, Dies Irae....!!!! ¿Què collons et pensaves que era un bloc? Un bloc és un substitut del psicoanalista i una arma d'egolatria massiva. M'encanta que escriguis MALES PUTES. Ho trobo, fin i tot, tou. Vostè, Perelló, és una puta monja de clausura, una ursulina, al costat del potencial perifèric, bolanyesc i gairebé celinià d'en Subal. Un respecte, doncs.

ea! ha dit...

jo a les males putes ni les vaig veure, mala puta és la que no ha passat l' ISO de qualitat en la seva feina? descarrega agressivitat, et va passar allò que la rèplica et venia tard i arribant a casa de cap al teclat...

Toni Ros ha dit...

Aquí us deixo un gran poema de Jordi Cornudella:

Fills de la Gran Puta
d'ombra allargada i petja diminuta:
llenguallargs llepaculs de gasetilla,
funcionaris de patilla i de cartilla,
tous de carrera i bufats de bandera
creuhonorats in pectore o a la pitrera,
aprovats purulents i pestilents de nota,
putrefactes doctors en bancarrota,
catedràtics, apàtics, limfàtics, raquítics,
torracollons públicament mefítics,
àugurs falsaris de sèquits gregaris
arraïmats pels lladrucs dels sicaris,
cagallons, cagadurs i cagadubtes
estupradors de ruïnes abruptes,
comerciants de merda selenita
llorejats amb corones d’uralita,
crítics cretins, crenetistes frenètics,
pixatinters d’excessos diurètics,
bards neotísics i protorreumàtics
més bufanúvols que nefelobàtics,
cecs acadèmics, prostàtics i endèmics,
i saltimbanquis recontraacadèmics,
alts ocupants de poltrones i càrrecs
ben acoflats al tou dels vostres fems,
anue's-en tots plegats a fregir espàrrecs,
oh pústules de sempre i del meu temps!


http://www.mallorcaweb.com/mag-teatre/poemessolts2/cornudella.html

subal ha dit...

Oh, què maco! Jo li vaig escoltar un poema insultant a Carles Hac Mor que vós hauríeu de conèixer. lamentablement, és molt llarg i només l'he sentit recitar un cop. Va ser a la UAB, i va encendre passions en mi. Hac Mor entrava en una mena de viatge mental entranyable i cridava i insultava i es cagava diversos cops en déu i la verge. Apoteòsic, escolti'm.