dimecres, de novembre 15, 2006

Agenda d'avui

Anna Politkóvskaia: "ni oblit ni silenci"

De 11:00 a 12:30h. Palau de la Virreina (La Rambla) Lectura continuada de textos de l’Anna Politkóvskaia per part de diferents escriptors i periodistes del nostre país. La periodista Elisenda Roca llegirà un manifest de condemna de l’assassinat.

19:00 h Sala d’actes del Col•legi de periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya 10, pral., Barcelona) Acte en record d’Anna Politkóvskaia. Hi participaran: Josep Maria Huertas (Degà del Col•legi de Periodistes), Vicent Partal (Director de Vilaweb), Carles Torner (Consell Executiu PEN Internacional 1998-2004), Marta Ter (Lliga dels Drets dels Pobles), Dolors Oller (Presidenta del PEN Català).

***
A les 19.00, però ara al Palau Robert; Presentació del llibre Les milícies catalanes al front d'Aragó, amb la presència de vuit exmilicians que van combatre al Front d'Aragó (1936-1937). Presentarà l'acte el senyor Josep Maria Solé i Sabaté. Subal presentarà al presentador, i saludarà molt afectuosament a aquests avis i àvies que les van passar ben putes en la seva juventud.

***
El lamento de Portnoy
vs.
Putas asesinas
Quart round: Días de 1978
Tercer round: Últimos atardeceres en la tierra
Segon round: Gómez Palacio
Primer Round: Ojo Silva