dimarts, de juliol 25, 2006

Avinguda de la Col·lissió i el Desastre, s/n

D'altra banda, us diré que l'altre dia em van escriure del Diari de Barcelona explicant-me no sé què sobre fer un mapa de blogs i si jo volia afegir-m'hi. Demanaven el nick, l'adreça del blog i en quin carrer volia ubicar-me.

Com que no feien pagar els vaig respondre que sí a tot, i que el nom del carrer on volia ser allotjat era l'Avinguda de la Col·lissió i el Desastre. Com que m'agrada jugar a ser Déu, tinc instal·lat un comptador que ho veu tot. Ara veig que arriben algunes visites des del Diari de Barcelona i jo recontraclico i veig que han redissenyat el mapa quadriculat de la immunda ciutat de Barcelona i hi han posat un parell o tres de bloggers, situant-los en el mapa. Jo pensava que seria una altra cosa, com ara crear un imaginari de carrers innexistents o alguna cosa així. Mira que en sóc de bufanúvols! El cas és que no em trobo en tal mapa, car l'avinguda que suggeria no existeix encara. I em pregunto d'on coi surten les visites provinents del Diari de Barcelona. Reconec, emperò, que l'assumpte no em treu ni un minut de son.

Sigui com sigui, i per fer un servei a la comunitat, us diré que per a participar en aquesta cosa cal accedir a El Diari de Barcelona i anar a mapes i clicar en el lloc on es vol situar el blog.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Me he apuntado a ver que pasa... pero con una dirección auténtica. La tuya, Col.lissió i Desastre debe estar por donde pasa el Trambaix, ¿no?
Salut

Anònim ha dit...

Ja et tinc localitzat, Subal.
Llàstima que el mapa no resultés el que tu t'imaginaves. M'agrada el nom del carrer Col.lissió i Desastre.
Jo m'ubicaré a l'Avinguda dels Aprofitats (entre el carrer Obres Infinites i Ronda Contaminació Acústica), on tot serà zona blava, zona verda i zona groga (una nova zona on l'estacionament no podrà ser superior a 15 minuts i el pagament del qual es farà mitjançant favors sexuals)

Salut
Buk

subal ha dit...

Ummm, señor Portnoy, el trambaix me pilla un poco lejos, pero no va del todo desencaminado. Vivo en el Bronx (los okupas lo llaman Guinarbronx), junto a un mercado semiabandonado repleto de palomas moribundas y casi sin plumaje, que andan en circulo y sin rumbo. A veces veo cadáveres de palomas junto a los camiones de pescado.

Així doncs que m'ha localitzat en el mapa? Ho diu de veritat, senyor Buk? Jo ara he anat a visitar el mapa de BCN i no hi ha ni els dos bloggers que abans mencionava.

I diu que les multes es paguen fent favors sexuals? Amb una mossa d'esquadra? Amb una urbana? I no es pot pagar amb onanisme? Salutacions cordials, senyor Buk!

subal ha dit...

señor portnoy, no deja usted de sorprenderme;

http://ellamentodeportnoy.blogspot.com/2004/12/ndice.html

subal ha dit...

Ufff, eso me recuerda que tengo que actualizarlo.
:-)