dimecres, de gener 23, 2008

Agitació i propaganda: PdV transformat




Nou PdV, més àgil, més navegable.
—Igualment ignífug—
PdV, la revista que no crema perquè no existeix



Exclusiva: Subal al desnudo // Joan Todó: Nens micos // Boris Bohr Kills le Polisson // i tantes altres coses més... I ara, la propaganda enganyosa. Si cola, cola. El senyor Qwirky i el senyor Herr Direktor conviden a cubates aquesta nit, a l'ORINAL:

19 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Puede ir un humilde servidor?

subal ha dit...

Ummmmm, bueno vale, los humildes servidores sí pueden :-)

¡¡Por supuesto Palimp!! ¡¡Así le pago las cervezas que no nos hemos tomado juntos en sus famosos Blog&Beers!!

Palimp ha dit...

Pues allí nos vemos. Espero reconocerte :)

Борис Савинков ha dit...

El felicito senyor Subal per ser tan explícit en el seu nu públic a PdV. Mostra molt més que si tinguès penjada al blog una foto en tanga. Molt bona l'entrevista a Vila-Matas que he trobat també a PdV.

Gràcies pel convit públic a anar a un orinal, però no tinc un dia com per anar a fer marranades.

subal ha dit...

Señor Palimp, las últimas informaciones que tengo es que seré plenamente reconocible, pues leeré mi striptease en público, encima de la tarima. Si luego me quieren tirar unos eurillos o unos tomates putrefactos, está en sus manos hacerlo.

Senyor Puig, doncs moltes gràcies! M'alegro que hagi fruït de l'entrevista a Vila-Matas, i en secret, ara que el teatre va buit, li diré que tinc una espina clavada aquí, perquè ningú m'ha insultat o felicitat pel text "Eh tú, tu tutú", publicat en el mateix número que allò de Vila-matas. Ah, la meva vanitat ferida!

Salut!

Борис Савинков ha dit...

Senyor Subal Quinina, he volgut reparar o exterminar el seu problema amb la vanitat ferida i he retornat al núm. 45 de PdV i "Eh tu , tu tutú" no apareix ni cridant, almenys en el llistat d'articles... Tinc una miopia important i si el seu escrit és de mida petita fàcilment em pot passar desapercebut...

Anònim ha dit...

Sí, no sé, m'agrada la PdV, no sé què més dir. Entrepà de seitons.

Javier Moreno ha dit...

Me detuve frente a la puerta de Horiginal las 21:50 y no vi a nadie por ahí. El sitio se veía vacío. Seguí caminando.

Anònim ha dit...

Senyor Puig,

Punxe el "Pròleg de Subal Quinina", tot just al dessota de la ballarina de Barceló. Se li obrirà una logodansa d'un membre de la gent vagarina, una coreografia a la dula d'un gandul faranduler que posa en dansa la Frankrandula adulatòria.
Salut.

Anònim ha dit...

..."Frankràndula", titlló; perdó.

subal ha dit...

Benvolgut senyor Puig, pot trobar el text aquí, però ara, ves, ara em fa vergonya haver-li despertat tanta curiositat, o haver-li despertat una solidaritat que no és necessària, malgrat que li agraeixi de tot cor: cal domesticar les vanitats i no atiar-les! Gràcies també a l'amic Migpartit, a qui he d'escriure des d'aquest cap de setmana i no ho faig... intueixo que sap perqué i valoro que respecti el meu silenci.

Señor J. me hubiera gustado mucho saludarle y transmitirle mi apoyo, incluso sugerir el tema del ? en el Triángulo. Quizá ayer no hubiera sido un buen momento: risas, alegría, tumultos, humo, ... Quizá hizo usted bien en pasar de largo del local. Si no lo hubiera hecho, si hubiese decidir entrar, debería haber ido hasta el fondo del local, rebasar el bar y el restaurante, y al final, se encontraría una sala que es como un casino clandestino de la época de la Ley Seca. A su derecha un escenario.

Senyor Madarame, rebi una salutació cordial, segur que en Herr Direktor estarà content de llegir les seves paraules.

Salutacions cordials a tots.

Anònim ha dit...

Amic Sub,
No és del tot cert que vosté no m'haja escrit. Ha fet literatura des de la col·lisió i la derrota i jo he llegit el seu silenci. Reba més que mai una valenciana abraçada. Ací estem.
Salut.

subal ha dit...

Gràcies, Migpartit. Una abraçada per a vostè també.

Sílvie ha dit...

No puc anar mai a festes i esperpentos d'entresetmana a causa dels meus horaris intempestius. Arribaria tard com aquell únic cop en que era obligatori que arribés.
Quin rollo, no?

Борис Савинков ha dit...

Moltes gràcies senyors Migpartit i Subal per les seves indicacions. Finalment l'he trobat. I hòstia! (no em perdoni l'expresió doncs no li demano) és molt bó. Havia pensat engegar-lo a la merda, per provocar la seva bilis i llegir-lo en plena corrosió, però ara, després de llegir el seu pròleg no puc. Què va fer vostè en una vida anterior? Què va arribar a fer que els déus el convertissin un temps en caixer automàtic?

Борис Савинков ha dit...

Per cert, i per acabar de deixar la seva vanitat pels núvols (així la posterior hòstia serà més gran i vostè acabarà curat) he vist que el suplement de cultura del diari "Avui" cita unes paraules seves sobre Francisco Casavella. El felicito pel reconeixement que això suposa. Ara, vagi amb compte que no l'esquitxi alguna subvenció extraviada...

subal ha dit...

Caram, senyor Puig! Sí, sí, reconec que pateixo una sebredosi d'ego. Casi que em poso ara mateix a redactar un Manifest sobre qualsevol cosa...

Gracies per la info de l'Avui, que desconeixia.

Salut a tots.

Mirielle ha dit...

vaig descobrir el vostre bloc des de fa un temps, només voldria dir-li que m'encanten els seus articles i aquest humor que sembla professar amb assiduïtat a tothom i a totdon. res, que sembla passejar pels escrits una ploma ben bona!

subal ha dit...

Senyoreta mirielle, perdoni que li doni les gràcies un parell de dies tard. M'afalaga vostè excessivament...