divendres, de juny 09, 2006

Subal es posa dur [Fill the gaps on your own blog]

Parental Advisory: Explicit Lyrics. Demano disculpes als lectors de bé a qui no agrada llegir vulgaritats. Aquest és un post vulgar i ple d'odi. L'odi de la [____] Alcoberro genera odi en el Subaltern Quinina. Donde las dan las toman y a quien hierro mata a hierro termina.


manipulen el sentiment de pena els immigrants que col·lapsen la seguretat social (que no han pagat), els joves okupes (que tampoc no volen pagar el pis) o els drogaaddictes que agafen la Sida perquè senzillament no els ve de gust complir amb unes mínimes normes d'higiene. Manipulen el sentiment de pena els tercermundistes, els àrabs, els jueus, els artistes a la recerca de subvenció i un munt de minories vàries i variopintes.




Vinga drets per als homosexuals i els transvestits i que es fotin els catalans i els obrers. Deixar casar els marietes i canviar el carnet d’identitat als transvestits surt barat i vesteix molt. En canvi, els obrers surten caríssims (si no són xinets) per tant res de deixar-los prejubilar als seixanta anys. I els catalans, què n’hem de dir, aquests encara no tenen ni dret a viure.



Impresentable Alcoberro. Quin tuf a rància claveguera. Quanta tempesta de [___] desfermada en un sol blog. I es fa dir filòsof, l'homenet. Quina angoixa, quines basques. És un perla, aquest. És un [___] en majúscules. Vergonya aliena, vergonya infinita. Tanta filosofia i tanta història per arribar a conclusions dignes d'un neo[___] preadolescent de Pedralbes... ah, no, que és filòsof; FILO[____], doncs. Tu sí que fas pena. Pena i tristesa infinita. Tercermundistes, diu, i es queda tan ample. Tercermundistes, mot que va perdre tot sentit després de la caiguda del mur de Berlín. Supina ignorància. Tremolo de pensar que aquest individu pugui escalfar una butaca a la universitat, que paguem tots. Els immigrants també, [___], els immigrants també. O potser t'hauré d'ensenyar la nòmina de la meva única i estimada aliada, [____. O potser em vols acompanyar a comprovar com estan els preus dels pisos de propietat i/o de lloguer, i a més et demostraré que hi ha propietaris catalaaaaaans que expressament PROHIBEIXEN que els immigrants puguin viure en un pis de seva propietat. Feixistes desmemoriats de merda. Amb gust t'enviaria a l'exterior, perla, a Ecuador, Colombia o al Magrib o a Senegal. Al passaport, gravat a foc, faria imprimir la [____] que has escrit. M'agradaria veure la cara de sorpresa de la policia de fronteres. Es mirarien al·lucinats, a la duana. I començarien a riure, a riure's de tu i del calvari que t'espera. I potser et farien tastar les píndoles plenes d'odi que ens intentes subministrar via anal. Vergonya infinita Alcoberro.

Ves a [____] a la via, ves a pasturar pel carrer, passeja't home, aireja't. Troba a un immigrant i fes que t'ensenyi les seves mans. Després mira't les teves manetes blanques, transparents, manicurades, tendres. I DIGUES-ME QUE TU TREBALLES MÉS QUE EL PITJOR DELS IMMIGRANTS, [____]. Uix, he dit [____]? SÍ, HE DIT [___].

On vius, rata? A quin cony de món vius, rata? Jo t'ho dic; vius a la puta edat de pedra.

Vergonya de pertànyer al mateix país que tu, Alcoberro. Ves a que et moqui la iaia.

23 comentaris:

Toni Ros ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Toni Ros ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Subal, discrepo de les vostres (potser excessives) paraules, que no destrien el gra de la palla. Com també discrepo de les paraules del senyor (senyor) Alcoberro, que ja vaig llegir ahir, perquè trobo que s'equivoca amb alguns dels exemples que proposa, i en el seu to. I ja posats, també discrepo amb el senyor Ibañez, que si la memòria no em falla, ja ha tingut alguna picabaralla virtual amb el senyor Alcoberro.

Anònim ha dit...

Subal: En discrepo del tò que fas servir per fer-nos veure el teu odi i la teva discrepància envers les paraules (tretes de context!) d'en R.Alcoberro. Ho podies haver dit igual, amb unes altres paraules, i amb menys àcid sulfúric de garrafa.
Toni: En Dersu ja t'ho ha dit. Destil.les massa odi i rencúnia cap a un personatge que en sap tant de provocar com tu. O potser has oblidat els teus millors temps a "Tròs de Quòniam"? Ara no trobo l'enllaç, però fa uns dies ens reconeixies a tots plegats que ni molt menys escrivies el que pensaves...
Hipòcrites!

Anònim ha dit...

tu blog es pura basura. me das asco.

subal ha dit...

Senyor Dersu, accepto la seva disconformitat amb el post d'avui, però ves, hi ha coses per les quals hom no pot passar tant alegrement, i menys si hom coneix la realitat dels immigrants. Li agrairia que, si li anés bé, destriés el gra de la palla, doncs, jo no ho he sapigut fer. No és pas cap ironia. Però bé, arremanguem-nos, doncs. Alcoberro -vostè em premetrà que no usi la paraula "senyor" fins que aquest individu no corregeixi el seu to_ diu que els immigrants o els homosexuals,m o sigui la minioria que sigui, no tenen drets col.lectius com a persones; ell diu que són drets individuals. Ja m'explicarà per què fa aquesta distinció. Dret a un habitatge digne, dret a la lliure circulació de les persones, dret a expressar la sexualitat de cadascú com li sembli, etc... Conec força immigrants, i tots venen aquí a treballar, i obviament, si els deixen fer, paguen a la seguretat social. Si la cosa s'allargués, estic disposat a explicar la situació laboral de la meva Única i estimada aliada. A més, Alcoberro fa una distinció classista i racista, quan diu; "I els catalans, què n’hem de dir, aquests encara no tenen ni dret a viure." Aquesta frase és repugnant. Què vol dir, això? Qui no té dret a viure és aquell o aquella a qui se li nega el dret de viure en un pis pel sol fet de ser llatinoamericà. Això m'ha passat a mi. Li puc donar el nom de l'agent immobiliària i tot. Trobo que és molt més raonable fer una distinció de classes que no pas fer una distinció per nacionalitats. És, simplement, indigne d'algú que diu que pensa. Tanmateix, reconec que el meu to és insultant, però no més que el to que empra aquest individuu. Ja adverteixo al principi del post; donde las dan las toman.

Senyor anònim; també accpeto que i hagi disgustat el meu to. Expliqui'm ç, si és tant amable, quini és el context de les paraules d'Alcoberro, per a que jo entengui el context del seu missatge. Sobre qüestinis sobre Entrellums, su li plau, dirigeixi's a Toni Ibàñez.

No, hipòcrites no li accepto. Jo almenys he estat del tot sincer, a l'expressar el meu rebuig frontal al text d'Alcoberro. Expliqui'm quina hipocresia veu en el meu post, i axí podrem avançar.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el rerefons de tot plegat. En el fons, algú que només parla d'individualitats és perquè només se sap veure el melic, i és incapaç d'entendre res de la societat on viu. Tots som éssers socials; i aquest home ho ha oblidat, perquè creu que és un ésser suprem. Ja caurà sol, no patiu...

Anònim ha dit...

Trozo de Alcornoque: Ya son cojones (éso sí que son argumentos y evidencias, lo demàs son hostias) que un profesor (éso es lo que dices tú de ti) de filosofía de bachilleres (¿no damos para más ya?) nos dé lecciones de ética y moral cuando en sus clases de instituto le plantan asistentes sociales a sus alumnos (¿porqué será?), o cuando se preocupa más del sexo de los ángeles femeninos en sus disertaciones desde el púlpito.

Anònim ha dit...

Vigila, Subal, perquè (amb forats o sense) l'Alcoberro t'enviarà una burrofax amenaçant-te amb una querella criminal per infundios, injúries, etc. etc. Té un amic advocat i el fan de La Grecas és tan machito que no se anda con chiquitas. Sic transit gloria weblogs.

subal ha dit...

No pensava pas amb l'Individu, al decidir-me a fer un Fill in the gaps; pensava en els meus soferts lectors que no es mereixen llegir segons què en el meu blog.

Estranyes aliances, aquestes que depenen només de paraules gruixudes Toni. Tant és, gràcies per la visita, i l'enllanç, que ara està al cel dels post eliminats.

Anònim ha dit...

El gra de la palla, doncs. Tal com jo ho veig el senyor Alcoberro té raó quan diu que certs grups aconsegueixen un tracte de favor per part de les administracions en base a unes causes certament discutibles (clientelisme polític i una por absurda a la dita incorrecció política). No té raó, crec, amb els exemples que posa d'aquests grups. I potser tampoc hauríem de parlar de "certs" grups, sinó de grups, ja que el polític sempre té por del grup, que pot pressionar més (pot sortir més a la televisió, i pot tallar més carrers) que un individu, a qui sempre es pot reprimir. Però tot i que no hauríem de parlar de “certs” grups, si que ho hem de fer, perquè la nostra societat té sacralitzades una sèrie de paraules, i són aquestes les que fan més por. No és el mateix que un ajuntament denegui una ajuda a una associació de comerciants, per exemple, que a una associació d’estudiants, o de joves. Hi ha paraules que espanten.

Exemples que jo proposaria? potser la FECAC i els seus satèl·lits; una bona part del graciosament dit moviment ocupa; els grups d'intel·lectuals (panyaguados) que només fan d'intel·lectuals quan s'apropen les eleccions i han de tornar els favors; certs col·lectius (gitanos i no ginatons) que "exigeixen" viure de la subvenció pública; molt, diguem-ne, artista compromés; grups funcionarials que poden col·lapsar un servei públic; extrangers amb gos que es pensen que el carrer es seu... també varen parlar del tema a quaderns.net (i més hàbilment), però he estat buscant el post i no l’he sabut trobar.

I, tot i que trobo que no és el cas, estic d'acord amb les crítiques al matrimoni homosexual, perquè trobo que l'estat, la cosa pública, no hauria de regular el suposat amor que es tinguin dues persones, que ha de ser un tema privat. És per això que jo critico tot tipus de reconeixement públic a això del matrimoni, sigui entre home i dona, dona i dona, home i home, home i vegetal, dona i mineral, animal i extraterrestre, etc. De la mateixa manera l’estat tampoc hauria de discriminar entre homes, dones i d’altres ambiguitats. No entenc que al DNI surti el sexe de la persona, car si tots tenim els mateixos drets, saber-ne el sexe hauria de ser intrascent, per la res publica.

Com a resum puc dir que a mi no m’agraden els grups. Com a molt un trio, i en el seu context.

I ja posats de nou, també discrepo amb el senyor Joanet (amb anònims no em relacciono)

subal ha dit...

Senyor Dersu, moltes gràcies per les seves apreciacions. Puc entendre, i respecto, tots els seus arguments, encara que si anéssim esfilargançant segur trobariem espais de discrepància. no ho faré, almenys per ara.

Deixi'm incindir en un aspecte, que trobo especialment llefiscós i al qual tothom s'hi aferra per dir el que li dóna la gana; el tema del "políticament correcte o incorrecte". Alcoberro no ha estat políticament incorrecte; és pot ser pol. inc. sense caure en la demagogia i l'insult a persones (que poden conformar col·lectius de persones) que res tenen a veure amb el que ens ocupa. Em regira l'estomac que Alcoberro tracti tant a la lleugera el tema de la immigració i de l'ocupació d'espais buits, així com el tema de la homosexualitat. No li arregli la papereta a Alcoberro, senyor Dersu. Si relament Alcoberro volia dir això que vostè explica, perquè emmerdar-se en arguments xenofobs?

No és digne d'una càtedra universitària dir que els immigrants "exploten el conte de llàgrima". És un insult inconcedible, i em venen ganes de tornar a omplir els forats. Calen coneixements mínims, lògics, per entendre el fet migratori, i la NECESSITAT, que els països desenvolupats tenim dels immigrants. Cal conèixer la història, la econonima, la política per veure la ENORME HIPOCRESIA I INJUSTÍCIA de les paraules d'Alcoberro. Un filósof, al meu entendre, hauria de saber-ne una mica, abans de sentenciar la immigració o qualsevol altre aspecte de la realitat. Que escrigui en un blog i que per tant hagi de resumir argumentacions NO implica caure amb la demàgogia feixista del seu argumentari.

Senyor Dersu, li poden no agradar els grups, però a voltes calen grups de pressió per aconseguir, per exemple, la igualtat home-dona (recorda les sufragistes?), o la igualtat racial (recorda Luther King?), o la justícia social (recorda els orígens dels sindicats?)... Vosté defensa la Individualitat, que jo també aprecio. Sense la col.lectivitat, encara viuríem en estats feudals on la seva individualitat seria sinònim d'esclavatge. Així doncs, malgrat la col.lectivitat sigui un terreny plagat de perills, no cal fer-ne escarafalls.

I una altra apreciació. Em disgusta moltíssim que un filòsof tingui la barra de desactivar el sistema de comentaris quan li abelleixi o li interessi. Demostra així que és incapaç de defensar la seva argumentació. És d'una covardia que es descalifica per si sola.

I ja per acabar. M'agrada imaginar que a la Grècia antiga, Alcoberro s'hauria de deixar petar el cul per els seus mestres, per arribar a ser alguna cosa.

Anònim ha dit...

Ah, Subal, quin nervi el vostre. Ja he dit que el senyor Alcoberro cometia errors, segons el meu punt de vista. I a no ser que m'aconsegueixi una plaça ben remunerada de professor del que sigui (o de bidell), ceso en la seva defensa, que anar discutint (en el sentit ampli de la paraula) per aquests mitjans és cansat, i camp abonat als mals entesos. Deixe-m'ho (si us sembla bé), doncs, per una altra (hipotètica) ocasió.

subal ha dit...

D'acord, amic senyor Dersu. No es pensi que no m'agrada discutir amb vostè i no es pensi que no veig els matisos que vostè ens ha presentat, i que respecto profundament. Disculpi el meu nervi. Deu ser l'estiu, que ens esclata a les mans.

Toni Ros ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Si no te has dejado petar el culo, Subal, porqué hablas mal de ello? O quizás es que sí que lo has probado y no quieres reconocerlo?

Anònim ha dit...

Vull dir que R.Alcoberro va ser professor meu d'ètica aplicada i el personatge se les porta, és un utilitarista ultraliberal reacionari, un un provopagandista i no pas pensador. Els seus llibre són una mica d'aqui i una mica d'allí si bé és un bon compiladr s'hi si posa i deixa la provopropaganda pròpia per cada fina de capítol.

He de reconéixer no obstant, que he emprat sovint la seva web (www.alcoberro.info) com a base de dades o si més no com a punt de partida per a les meues pròpies recerques. Tothom tenim pecats innobles.

Anònim ha dit...

Subal, pregúntale a tu amigo Toni si ha escrito alguna vez en su antiguo blog en clave xenófoba (ni que fuera sólo para provocar las reacciones posteriores) y qué fue lo que le sucedió. Si es que llevais ambos los dientes caninos manchados de sangre desde que os levantais. Así os va, como los tiburones...

Anònim ha dit...

¿Amigo yo de Toni? ¡Dios me libre! A lo sumo le he saludado un par de veces y hemos encajado la mano... Pocas palabras. Ya me gustaría ser "amigo" del Hombre de la Luces el cual, a su vez, es "amigo" de Herralde, mi mito particular, com usted sabe. Me huelo que Toni (El Búho hecho hombre) es xenòfobo, sí: no soporta a los imbéciles ni a los cretinos ni a los cátedros utilitaristas que van dando lecciones de ética aplicada mientras coleccionan corbatas horteras y escuchan a Las Grecas... Vivir para verlo.

subal ha dit...

Toni, per favor, no m'alimentis al trol.

subal ha dit...

... o firma amb el teu nom, si més no...

...i per molts post (200)!!

Anònim ha dit...

Collons, jo que m'havia animat amb el trollisme... vas i em delates!!!

Anònim ha dit...

¿Y a los hipócritas como vosotros?. ¿Os soportáis a vosotros mismos y a vuestra incoherencia?. ¿Porqué no vomitáis hacia otro lado?.