dilluns, de juny 19, 2006

No som res, no som ningú

Nois, noies, estic desolat. Sense voler-ho, acabo d'esborrar tots els comentaris que heu anat deixant al teatre buit. Ja sabeu que als teatres buits i a les segones perifèries les rates i els trols campen furibunds i malparits. Ho he intentat evitar, però ha estat en va. Quina merda, tu. No som res. No som ningú. Recordeu; no som res, no som ningú, no som res, no som ningú, no som res, no som ningú, no som res, no som ningú, no som res, no som ningú, no som res, no som ningú, no som res, no som ningú, no som res , no som res, no som res, no som res.


A tots aquells que heu anat deixant part de vosaltres a La Segona Perifèria; ho sento molt, no som res, no som ningú.

Som un pet al vent fred de la blogosfera.

27 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Se borraron los comentarios sobre La Fiera Literaria?
¿Será posible que Haloscan esté participada por Polanco-Lara?
Nunca me fiaré de una tecnología que identifique y borre por su propia cuenta. Nunca.

subal ha dit...

ayyy, agüela, estoy desolado, intentado acabar con ratas y trols, he migrado el sistema de comentarios a Haloscan, y de resultas de ello, tal remolino destructor, se me han ido todos los comentarios al cielo de los comentarios.

Lo lamento mucho. Me siento desnudo y solo.

Leí tu mensaje; muchas gracias por tu apoyo y comprensión.

salut!

Anònim ha dit...

Som un pet al vent fred de la blogosfera.

Ostres, amic Subal, crec que tens tota una vena poètica per explotar! ;-)

PD: M'hagués agradat anar-hi a la presentació de Bagdad en llamas, però entre setmana em resulta gairabé impossible anar a qualsevol lloc...sigh...

subal ha dit...

ei, no pateixis, amic Buk. Altres ocasions sortiran.

Hostia, tio, encara no me'n sé avenir, d'això que he fet.

Anònim ha dit...

No paseu ansia, Subal. Almenys per la meva part, el millor que li pot passar a les meves paraules és que siguin oblidades, o esborrades, que pel cas, tant és. Així ja no m'hauré d'avergonyir d'elles. I ja posats, va, igual entro en raó i esborro el meu bloc.

subal ha dit...

Pel que més vulgui no ho faci, això últim, senyor dersu.

Anònim ha dit...

era broma, era broma.

Anònim ha dit...

coi! ara sí que t'has despullat davant del personal, sol davant el perill. tranquil, començem de nou, diuen

Anònim ha dit...

no es preocupi senyor subal. les paraules són part de nosaltres.
a la fi, allò desat al mòn no té tanta importància com el fet de fer-ho i el record que resta, en el camí que porta de nosaltres a nosaltres mateixos.
un petó a tots els comentaris oblidats.

Anònim ha dit...

No som res, no, i menys en calçotets.

Anònim ha dit...

Home, Dhamma, depèn...
Per si et serveix de consol, a mi se m'esborren sols; un bon dia em vaig adonar que on abans hi havia comentaris, al cap d'un temps hi ha espai en blanc. També vaig tenir un disgust, però ara ja ho deixo estar.
Els comentaris són una conversa, i doncs ja és això.

Lola

Anònim ha dit...

Uy...
Ho sento, snif!
(minutín de silenci)
Però ja ens encarregarem poc a poc de la revenja: "Comments: The Sequel".
Un abrazote.

Anònim ha dit...

¡Jajaja!...

A la noia del segle passat la va posseir, per un moment, la seva personalitat fosca (la asesina cereal)...

Ambdues desitgen que els comentaris ho passin inmillorablement al cel dels comentaris.

Anònim ha dit...

l'Alzeimer també ataca la blogosfera i esborra els records. Agafa-t'ho amb esperit "fallero" petita llagosta, tot l'any treballant per cremar-ho en una nit (i l'endemà ferne una altra)
Quirky

Anònim ha dit...

Jo ploro amb vostè, oh Subal.

Anònim ha dit...

Bé, li recordaré que en un dels últims comentaris, abans del trist succés, vosté va dir que ens pagaria unes cerveses o una paella, estic segur que els meus companys comentaristes ho recoradaran perfectament.

Anònim ha dit...

Antoni de Sant Pol, s'equivoca, no era "unes cerveses o una paella" sinó "unes cerveses i una paella", oi que sí? Faci memòria...

subal ha dit...

Nononononono, l'Antoni i la Tina s'equivoquen. La cosa anava així; la Tina EM convida a una paella mentre l'Antoni EM convida no a una, no a dues, no a tres, sinó a moltes cerveses.

Anònim ha dit...

Els comentaris hi són, Subal. Punxeu aquí, a tall d'exemple:

http://www.blogger.com/comment.g?blogID=12343156&postID=114987389045151101&isPopup=true

Només s'ha perdut l'enllaç a cada entrada per arribar als comentaris, però no els comentaris. O sigui, que potser encara podeu fer alguna cosa, o trobar a algú que sapiga que fer.

subal ha dit...

Valga'm déu, senyor Dersu!!! miraré de trobar algú que em pugui donar un cop de mà. Quina gran noticia!!!!

mercés infinites, amic senyor dersu!!

[alegria i aplaudiments al meu lloc de treball]

Anònim ha dit...

Jo, per si de cas no els recuperés, deixo constància de la meva existència amb aquest -trist i simple, no ens enganyem- comentari.

Anònim ha dit...

No pateixi Senyor Subal, si hem perdut les paraules només caldrà que les imaginem, i demà al matí ens llevarem per anar al mercat i comprar-ne de noves (vermelles com tomàquets brillants de l'horta i saboroses com el prèssecs de ponent). I ja està, home!

Anònim ha dit...

Subal,

Que no surtin no vol dir que blogger no en conservi una còpia. Has provat ha moderar els comentaris amb blogger per lliurar-te del troll?

Si necessites ajut tècnic per mirar de recuperar-los, captairemoral@gmail.com

subal ha dit...

Hola XZ, hola a tots. Estic aclaparat; gràcies tios i ties!!!

XZ, li he escrit una carteta a un amic que potser em pot donar un cop de mà. per respecte a ell, esperaré uns dies la seva resposta, i si no arribés mai, et prenc la paraula.

Moltes gràcies a tots!

Anònim ha dit...

ei, sr. subal, endavant, no pateixi pels comentaris, volem veure els seus nous posts i els comentaris ja van ser conversa en el seu moment

Anònim ha dit...

Perdón: tengo el recuerdo claro, y la captura de pantalla a modo de prueba, que usted, señor Subal, quizás en un delirio etílico, nos ofreció a todos sus lectores paellas y cervezas.
Por el precio de un honesto bocata de chopped o tortilla, envío copia de la captura de pantalla en la que usted nos ofrece, generosamente, su paga extraordinaria en forma de invitación gastronómica.
Acepto VISA y PayPal.
Y por si quiere meterme el mismo diabólico programita que le ha hecho a usted desaparecer los comentarios, que sepa que con photoshop puedo fabricar otras capturas de pantalla.

Anònim ha dit...

Agüela queda clar doncs que com a mínim, a la Tina, a vostè i a mi ens deuen cerveses i paella. (gràcies, ja li passaré un escamarlà o una gamba del meu plat)