divendres, d’abril 07, 2006

Los novísimos de la post-literatura

L'home de les llums es queixa amargament de la falta de substància dels nous blogs escrits en llengua perifèrica. No li falta raó. Per això, amb afany de recordar a la clientela nous blogs que a mi em semblen de gran qualitat, us menciono uns quans blogs de nova factura que per una o altra raó m'agraden. Després, per atiar el foc, que no està de més en la ensopida catetosfera, us presentaré un dels blogs més dolents que conec. Semblo el borjamari.

NOUS BLOGS DIGNES D'ATENCIÓ


(nou blog de l'inefable senyor número tretze)
(gran petit blog escrit en castellà)


I després de les floretes, la cal viva; veu literària. Lamentable. Sectarisme incomprensible. Apa.

ps.- investigueu la blogosfera escrita en veí. Hi ha veritables joies, i té una salut, as usual, molt millor que la nostra.

8 comentaris:

cmc ha dit...

és un honor, amic.

Anònim ha dit...

Es bonic rebre el reconeixement d'un contrarrevolucionari com vostè. Perquè la veritat és que de moment les visites massives son els pares.

Li recomano, si el tema del futbol no li provoca al·lèrgia com a la majoria de literats, que visiti aquest hospici per a indigents intel·lectuals que és el bloc d'enric banyeres.

Cuidi's subal, vostè s'ho val*



*ho sento...

subal ha dit...

Amic estalinista-pensament-Mao-tsé-Tung, sé que vosté no llegeix. Ni poc ni molt; vostè no llegeix. Amb tot, em plau recomanar-li la lectura d'un relat de Bolaño anomenat "Buba", que podrà llegir si furta el llibre Putas asesinas, en un lloc que anomenen "llibreria". Un grandiós relat sobre el món del futbol que segur que farà les seves delícies.

I tranquil, home, està perdonat.

Anònim ha dit...

Prenc nota de la seva recomenació i al mateix temps el commino a llegir les exacrables actes del XX Congrés del PCUS o, si li fes mandra, a llegir les ortodoxes i assenyades consideracions que Enver Hoxha en va fer al respecte, transcrites en aquest enllaç que evidentment no he llegit.

http://www.marxists.org/espanol/enver/1960nov.htm

Moltes gràcies

Anònim ha dit...

Està la catosfera en crisi? Abans per menys hi hauvia més sarau, estic per anar a deixar un comentaria can literaria xivant-me de la teva valoració.

subal ha dit...

ja veus, santpolita o santpolenc, la teoria de la papallona que vola a les antípodes i provoca tornados i disturbis a Nova Orleans ha tornat a funcionar. Ja saps per on vaig, oi?

quina manera de plegar més lletja...

Anònim ha dit...

Sense entendre'n els motius, i des de la més radical sorpresa, és tot un honor, senyor Subal.

Haig de reconèixer que ho vaig llegir 2 cops per si hi havia alguna fina ironia que no aconseguia captar...

(Llàstima de la confidencialitat, perquè em moro per ensenyar-ho als companys)

subal ha dit...

No es sorprengui tant, senyor funcionari feliç; blogs amb la seva valentia n'hi ha pocs. Trobo que és un blog molt simpàtic el seu, i que gaudeix d'un estoïcisme digne d'admirar, amb els comentaris irats que sovint rep.

Sense cap mena d'irania, els saluda aquest subaltern i el seu autor... Digues hola, subaltern.

-Hola.