divendres, d’abril 28, 2006

Teletips

Teletip u.

Max Besora acaba de perdre el seu segon premi literari. We are too litle to be humiliated, mon cher ami.


Teletip dos.

Monopoli editorial i planetari.

30% La Caixa+ 30% PLaneta+30% Grup Enciclopèdia Catalana+10% petits accionistes.


El problema tras la materialización del preacuerdo sería otro, ya que se crearía una suerte de monopolio que controlaría la mayor parte del mercado editorial en catalán. El Grupo Enciclopèdia Catalana abarca los sellos Proa, Mina, Diccionarios de la GEC, La Galera y Pòrtic, y distribuidoras de libro de texto, entre otras empresas. Por su parte, Grup 62 engloba las editoriales Edicions 62, Empúries, Selecta, Península, El Aleph, Luciérnaga y RACC-62.

Font. El País (via Jauss)


Teletip 3.

Pagès editors, Institut Français i Anagrama es complauen en convidar-nos a la presentació del llibre d'André Schiffrin El control de la paraula (continuació de l'Edició sense editors), El control de la palabra (Después de La edición sin editores)

L'acte tindrà lloc dijous, 4 de maig de 2006, a les 19.30 hores, a l'Institut francès de barcelona, carrer Moià, 8.


Ah, teletip 4.

Gràcies a Efferalgan, Subal ja pot fumar i l'Autor treballar. Gràcies Buk per preocupar-te pels precaris estats de salut.

1 comentari:

ea! ha dit...

els poemaris que més m' han agradat tenen forma de missal, espero tenir a l' octubre a la premiada Miquel, serà a empúries?? això dels vint milions d'euros per una empresa que , fins fa res tenia els comptes en números vermells m' ha emocionat, els explicaré als proveïdors que cobrar no cal, la gent que està carregada de manies tu!, posa't bo que dimecres, amb caliquenyo a la boca poder et toca fer de transportista. coses d'editorial, de reraguarda.