divendres, de juliol 08, 2005

Subal es complica la vida

Què ho fa, Subal, Subalet, que sempre escullis el camí del pedregar?

Per què et fots en tants merders? No saps que ni en la política ni en futbol es pot canviar la opinió de ningú?

Si ací tens un blog per a explicar ben bé el què penses, amb tots els matisos que t'abelleixi!

Jau aquí! No, no vagis a fumar-te la farigola. T'estic parlant i tu ets un personatge de ficció i jo sóc el teu amo, així que jau i calla.

Mira Subal, et diré quina és la teva opinió sobre El Tema.

Tu, quan vagis a ca la Teresa i a ca l'Home-fet-Mussol has de dir;

1.- que separar els països entre pobres i rics és un error, és caure en quelcom semblant al xoc de civilitzacions de Hungtinton, que tu detestes. Perquè en els països pobres els rics són refotudament rics, i en els països rics existeix un miracle anomenat gent de classe mitja treballadora.

2.- que tant Bush, Blair, Berlusconi i Ossama Bin Laden són gent moooolt rica (que no han guanyat treballant) que es dediquen a matar a gent pobre/treballadora.

3.-que Ossama s'aprofita del descontentament legítim d'una série de països ex-colònies humiliats a diari. O sigui, que Ossama és un piròman que crema els barrils de petroli que volen els rics de l'altre punta del món.

4.-Que la foto de las Açores és. I que qui intenta desvincular les matances de la foto té una visió molt particular i preversa i mentidera i hipòcrita de les coses.

5.- que el G8 té la obligació de condonar el deute vergonyós. Que després d'aconseguir allò que és legítim, no s'han de donar les gràcies; fa de síndrome d'Estocolm.

6.-que els països globalitzats, s'han de desprendre dels globalitzadors, I TAMBÉ DELS GOSSOS CORRUPTES INTERIORS QUE ESTAN AL SERVEI DELS GLOBALITZADORS (o sigui, els corruptes locals)

7.- que el neoliberalisme/neoconservadurisme NO ha aportat sinó desgràcies al món. És un fet demostrable.

8.-que el moviment antiglobalització, tal com jo l'entenc, era un moviment informatiu, un moviment que va rebatejar els problemes, tal i com els neocon van rebatejar -maquillar amb boniques paraules- les causes dels problemes.

9.- que el moviment antiglobalització va morir un onze de setembre. Que els neocons, que es reien dels peluts que advertíen, ara no riuen tant, doncs a ningú agrada collir els fruits de l'odi que porten tant de temps plantant.

10.- que et sap tan de greu que veure que la gent mata per coses que no es poden menjar...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Complicar-se la vida, crear-se enemics o perdre engrunes de bellesa és bon senyal: vol dir que s'està vivint...

Toni Ros ha dit...

Amic doblement perifèric, veig que tens el magí ben embolicat... Descartes, a les seves regles del mètode, ja deia que calia separar i destriar les coses per a no caure en el perill de la confusió. L'Home-fet-Mussol [curiosa denominació] t'aconsella prudència a l'hora de teclejar... Els dits sovint van més ràpids que les neurones. Les polèmiques només estan justificades si vols fer-te un nom i ser conegut... Pur màrqueting. Amb mi no et barallaràs. Et faré publicitat, i serem amics. Quid pro quo.

subal ha dit...

Amic TdQ, Descartes de ben segur era un molt bon home, però desconeixia que l'estat de confusió pot arribar a ser molt productiu, com l'estat de buidor.

La confusió i la polèmica van de la mà. Amic TdQ, escric sense tèmer a la mort. No demanis prudència a un suicida fictici. És poc literari i la Perifèria s'ensorraria.

A en Subal no li agraden els xenofobs ficticis, i a mi -que sóc el seu amo- no m'agraden els xenofobs reals.

Potser en la vida real, l'amo de Subal seria amic del senyor Ibáñez, no menys ver és que Subal és o ha de ser enemic de TdQ, donades les afinitats de TdQ amb el text de l'Home que te Por (Ellull).

Els homes de lletres soleu tirar-vos molts llibres i autors pel cap. Sou uns innocents. Els llibres no són sagrats perquè poden obeir a obscurs interessos. Se m'acut un, que de ben segur coneixeràs, d'un tal Huntington; El Xoc de civilitzacions. Huntington treballa a la Fundació Ollin, de la Indústria Ollin, i la indústria Ollin és la vuitena indústria americana d'armes.

Si, TdQ, to és pur marketing. T'inventes un "Altre", donat que el que tenies s'ha esfumat (blog de l'Est)per fer-li la guerra, i vendre moltes joguines, moltes, argggghhhhh, que em corro.

Però, no, jo no tinc ganes de barallar-me. tampoc tinc ganes que em facis publicitat, però en fí.

La teva opinió o la meva mai han tingut importància. Com la de tants tertulians. O bé un o bé l'altre apretaran un botó que ho acabarà tot. I aleshores no importarà qui dels dos tenia raó.

Salutacions cordials from nowhere.