dijous, de febrer 28, 2008

Agitació i propaganda




Aquí dins, el dilluns que ve a les 19.00h, Marc Romera, entre d'altres coses editor suïcida, explicarà com autoinmolar-se davant del mercat editorial, en el marc de la Setmana del Llibre en català. Al seu costat, el poeta Jordi Vintró farà crits petits. S'ho faran en un sofà.

A la Setmana del Llibre en català també hi trobaran exemplars de colorets de Labreu edicions, pa'l nene y pa la nena.



Més informació aquí.


***



En un altre ordre de coses, aquest petit blog vol fer arribar la més sincera felicitació a Manuel Baixauli, flamant guanyador del premi Salambó en llengua catalana. Un bon premi, d'aquells que no donden un duro però que tothom vol guanyar. Tan bon premi com aquest Espectacular de l'Assumpte, que tampoc dóna ni un ral, i que avui volem atorgar al senyor Puig, de Blanes, que ha descobert que l'estat de Texas no es lugar para viejos, sino terra d'inútils. A més, també ha trobat un tresor, peça clau per a qualsevol Pla B que es venti de ser-ho.




XVI Premi Espectacular de l'Assumpte


Bolaño prohibit a les presons de Texas, un post de Nau Argós


8 comentaris:

Борис Савинков ha dit...

Ostres senyor Subal !! estic absolutament emocionat. De veritat. Avui mig acabo la setmana de feina i em trobo el vostre reconeixement. És excessiu i impagable. I em fot més gràcia que un premio Planeta ( no què les peles que donen , clar). Espero que poguem visionar el tresor plegats qualsevol dia d'aquests. Vaig a penjar-lo orgullosament del meu modestíssim blog.

goloviarte ha dit...

te invito a participar con tu blog en mi modesto blog directorio y de votaciones,te conocerán un poco mas http://aquiestatublog.blogspot.com
voy de blog en blog escogiendo los mejores y soy un particular,si consideras que esto es spam,te pido perdón
deja tu blog en el libro de visitas de mi blog,y de paso mira algo de publi,eso valora mi trabajo,gracias
perdona por no saber escribir catalan

Sílvie ha dit...

Qué guapos son
qué guapos son
qué guapos son
nuestros poetas.

Anònim ha dit...

en realitat, tenint en compte com anava això del sofà, hay un hombre en la setmana que lo hace todo, hay un hombre que lo hace todo en la setmana...

subal ha dit...

Ara no el segueixo, amic J.T.

Sílvie ha dit...

Jajaja.
Jo sí.

jpodrit ha dit...

Doncs si no s'entenen certes coses, això en J. T. ho entendrà molt més. Consulteu aquest enllaç:

http://www.diaridebalears.com/segona.shtml?3455+8+199045

Val que a internet tot és virtual, però això és més aviat o una presa de pèl o metapoesia, encara no ho he decidit.

j.t. ha dit...

atenció, m'informava el dimecres monsieur alorda que la notícia del diari de balears és completament certa: només que va tenir lloc en una altra hora, quan molts ja estàvem xarrupant suc d'ordi amb aquella alegria. encara la liarem!