divendres, de gener 27, 2006

Caracas on my mind

Hola-hola. Mentre us foteu de fred i les volves cauen sobra la vostra testa jo em sento la mar de bé, doncs tinc el cor a Caracas, avui. A Caracas, amics, deuen estar entre els deliciosos 25-30º, amb un solet que faria treballar de valent les meves cèl.lules i torrarien de manera ben graciosa la meva calba incipient.

Tinc el gran honor d'anunciar-vos que el meu amic del ciberespai, editor com un servidor, ha tingut a bé publicar un segon text del meu relatillu turístic Mis vacaciones de verano, De com saltar una reixa, que apareix a ultramar sota el nom Las rejas como metáfora.

El seu blog, amics, amiguets està batejat amb el nom Ficción Caracas, i a mi em va cridar l'atenció per la gran qualitat de la seva escriptura, i les seves veritats com a punys.
Us aconsello vivament, si us interessa, aquests post que a mi em van agradar molt i molt. Aquí van;



Apa, ja teniu lectures per aquest cap de setmana.
Salutacions cordials des de Caracas, Venezuela... O millor encara, salutacions cordials des de la costa caribenya, chamitos.

11 comentaris:

Elías ha dit...

Te he enviado un mensaje de correo a la dirección que aparece en tu perfil.

Pedro ha dit...

Ostres doncs realment escriu molt bé.

Pedro ha dit...

Subal tens un meme al meu blog, si vols fer-lo, sinó que et donin pel vallcorba.

subal ha dit...

Amic Genís, no porto massa bones notícies de la rrrrrrevolusiónnnn bonita. Et convido a llegir aquests post que vaig escriure al tornar de la Ciutat de l'Eterna Primavera, que descriuen la lluita contra mi mateix que vaig patir, perquè les meves conviccions van topar gairebé frontalment amb la crua realitat.

El peo.
http://lasegonaperiferia.blogspot.com/2005/09/mis-vacaciones-de-verano-captol-quatre.html


El que ja no importa.
http://lasegonaperiferia.blogspot.com/2005/09/mis-vacaciones-de-verano-cap-4-bis-el.html

No al pasado.
http://lasegonaperiferia.blogspot.com/2005/09/mis-vacaciones-de-verano-no-al-pasado.html

Secuestro Express.
http://lasegonaperiferia.blogspot.com/2005/09/mis-vacaciones-de-verano-secuestro.html

Evidentment, amic Genís, les meves són opinions que es poden rebatre, intento no ser monolític. Més que el saber em plau el dubtar, va dir un dia Dante, arrupit a la comuna.

subal ha dit...

Amic Pedro, ara mateix estic en ple procés de trasllat, m'emancipo, i no tinc massa temps per l'onanisme literari-psicològic. Quan pugui, faré el teu meme, per tal de que no em donis pel Vallcorba, encara que seria més dolorós que m'entomessis pel forat del Planeta.

Ferran Caballero ha dit...

Amic Subal (ara es diu amic a qualsevol),
he comprat un llibre de Bolaño pensant que era la inversió de la meva vida i resulta que no entenc ni el nom dels personatges. És greu? Passa amb tots els seus llibres o és la casualitat la que m'ha fet perdre temps, diners i auto-estima?
Necessito consell, no sé què serà de la meva vida sino...

Pedro ha dit...

jaja, que bo, ei, sense compromís, si no vols no cal que facis el meme. Ah, i no perdis cap llibre amb el trasllat!

subal ha dit...

amiguet Ferran, l'esparracat. Digue'm si us plau, quina obra mestra del Bolaño has adquirit, i jo et guiaré pels camins tortuosos que ara no entens.

amiguet Pedro, els libres ara estan en una cantonada, tots apilats en fràgil equilibri. Jo també espero no perdre'n cap.

;-)

senyora Muscaria, no trobo on carall a escrit el seu missatge, si llegeix això, cnosideri's benvinguda, i parlem de Lautremont, que és droga sense destilar.

Ferran Caballero ha dit...

Aquí l'esparracat,
el llibre en qüestió és "Amberes". He aconseguit entendre una escena de sexe. Qualsevol ajut serà benvingut. Gràcies.

subal ha dit...

Amic Esparracat, em temo que has anat a adquirir la obra més estranya de l'amic B. Deixa-la còrrer; jo no l'he llegit, però em sembla que diuen que és la obra més difícil i potser més imperfecta de B.

Deixa'm recomanar-te els llibres de relats (Putas asesinas, o Llamadas telefónicas serviran) Quan tinguis temps (setmana santa, estiu) ataca Los detectives Salvajes, o 2666). Però amb Bolaño, amic esparracat, pots triar tu mateix la teva pròpia aventura. Només has de visitar aquest link que aquí et deixo; és el triangle de les Bermudes:http://photos1.blogger.com/blogger/7659/1041/1600/untitled.jpg

Ferran Caballero ha dit...

Ja he finit la lectura sense entendre més que descripcions puntuals. Gràcies per les recomanacions, el proper llibre que compri serà d'aquests. Ara visito el link.
Salut!