dilluns, de gener 16, 2006

Una altra poesia de Max Besora

treballs d'amor perduts

no sé com em vols, ni de quina manera em busques, no sé què pretens quan jugues així, amb mi, de la manera més salvatge, no entenc res de res, agafa'm o m'enfonso, no entenc res de res no sé que pretens quan jugues així, amb mi, de la manera més salvatge, no sé com em vols, de quina manera m'imagines, no sé com em vols, no entenc res de res, tot és tan confús, no sé com em vols, no sé què pretens, explica't millor please, una mica d'educació per favor, no sé com em vols, de quina manera em busques, no sé què pretens quan jugues així, amb mi, de la manera més salvatge, no entenc res de res, agafa'm o m'enfonso, no sé com em vols, no entenc res de res, no sé com em vols, no sé com em vols, no ho sé, no ho sé pas, no sé com em vols, no ho sé pas


Dedins, Besora, Max

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir vaig decobrir la poesia de Max Besora a la presentació del documental "paraules al vent" centrat en la seva obra al festival MINIPUT 2007. Els seus versos em van calar. Puc trobar les seves poesies a algun lloc? Ell va dir que no te voluntat de projecció més enllà del seu cercle proper, però trobo que es una pena. Si més no, podem saber quan farà un altre recital? Gracies per compartir aquesta!

subal ha dit...

Benvolguda Sol.

Estàs de sort. Tenim pendent d'organitzar un recital múltilpe, on en Max, si tot va bé, participarà. Serà de cara el gener a Ocata (Masnou). NO et puc avançar cap data, donat que el recital es va haver d'ajornar i esperarem a posar-nos-hi de nou passat festes .

Et convido a vigilar aquest blog, doncs quan estigui preparat ens en farem ressó.

També et recomano que vigilis el blog www.horinal.blogspot.com

Tard o d'hora, en Max recitarà al bar Horiginal... però ja et dic; sense cap data predeterminada. També et pots apuntar al mailing del bar Heliogàbal, a Gràcia. A voltes també recita per allà.

salut.

Anònim ha dit...

Ostres que be! Moltes gràcies per la info.

Estaré atenta

=)

subal ha dit...

Sol, no es mereixen!