dissabte, d’octubre 29, 2005

Una mica de xerinola

(Nota prèvia; això no és un post sobre en Xirinacs, del qual diré que, a risc d'enemistar-me amb molts germans de blog, només sento una profunda indiferència, o potser tristesa.)

Això és un post per aconsellar-vos un blog de Madrid; Me teneis contento. Via Rebuilding Berlin Wall Project descobreixo aquest blog que té més comentaris que el de l'Arcadi Espada (en algun post sobrepassen els 600 comentaris). Tanmateix, el nivell dels mateixos (spam del diable) és similar als que podem trobar a ca l'Espada (spam del diable). Si us deixeu guiar pels meus gustos ho descobrireu. Degut a que sembla que la seva pàgina principal no funciona massa bé, us enllaço dos post que jo considero excel·lents, a tall d'exemple;

"Madrid en agosto" goes to Treblinka; document imprescindible i molt familiar que els perifèrics que ens quedem a Barcelona durant l'agost sabrem apreciar.

MTC en el día del orgullo gay; entranyable història lligada al primer quart de tripi que el protagonista de l'obra consumeix.

Distingits lectors, distingides lectores, donem la benvinguda al David Sedaris dels madriles.
Esperem que la mort sobtada d'un dels seus amics no apagui l'esperit outsider, borderline, de l'autor d'aquest blog, o bloc, o bloch.

Blocs relacionats;

2 comentaris:

el de la 13 ha dit...

Diogenes is God.

Vostè té un gust excel·lent, senyor subal.

Li recomano encaretzidament també aquest meravellós post divulgatiu sobre la cria de la sargantana (lagartija) en captivitat. També del mateix autor.

http://www.lapaginadefinitiva.com/weblog/meteneiscontento/archives/2004_02.html

lodo ha dit...

Permetim doncs la gosadia que amb la meva condició de "perifa novell" faci també una recomanació en aquest espai:

http://ficarlapotaalalluna.blogspot.com/