dilluns, d’abril 28, 2008

Suïcidis a la premsa (més agitació i propaganda)

Gràcies a Oriol Ponsatí-Murlà,
De Jep Figueres.
.

9 comentaris:

j.t. ha dit...

l'article té una frase, si més no, enigmàtica: per a les petites editorials, diu, l'edició és més aviat "una professió que un ofici". realment, per entendre-ho, cal un domini de la semàntica que jo no tinc. ¿es refereix a una professió de fe?

subal ha dit...

deu ser això... jo tampoc ho acabava d'entendre, però gràcies a vós, benvolgut JT, ara ja sí!

Lula ha dit...

No podria concrepar més.

I en el fons la normalització és això, la plenitut de la diversitat d'ofertes i que no sigui estrany, hi ha d'haver lloc per tots, grans, petits, populars, especialitzats, de culte...

I ara seriosament.... quan ha pagat per sortir a LV???


Reverències!

Anònim ha dit...

O potser un acte de fe per allò del diguem-ne suïcidi públic. La Inquisició? Figues d'un altre paner.

En consultar el DIEC, la pinzellada semàntica és més gruixuda. Ara bé, ¿i si professió: vocació de l'oci per al nec-oci vs. ofici: aprenentatge de la literària supervivència mileurista?

Per dir alguna cosa

Anònim ha dit...

Em temo que aquests suïcides no poden pagar ni l'apuntador, senyoreta Lula...
Per cert, senyor Subal, vostè ja sap que és caure al riu per recollir el tabac que neda? Ens ho hauria d'explicar, això. O el que precedeix.

subal ha dit...

Senyor Archimboldi, efectivament sé què és nedar com un gos rere un paquet que se'ns en va. Una situació delicada. Estic a l'espera de material gràfic per demostrar a tot Catalunya que sé nedar. Fins que no en tingui, res de cróniques submarines. Senyor The Blot, ja tarda!

Amiga Lula; Archimboldi té raó. Ni un duro, tu!

Senyor Podrit, gràcies pel seu comentari, sumament esclaridor. Jo crec que la cosa va per on vostpe apunta.

Avui el Barça perd 2-0 i cap a casa.

j.t. ha dit...

mmm, això em recorda quelcom que vostès no saben: arribar a Horta de Sant Joan a les vuit del matí des de la Franja, envoltat de boires, és com entrar al monolit de 2001... sobretot si no estava previst passar per Horta de Sant Joan...

subal ha dit...

Ostres, senyor J.T., això va fer?

Jo penso i penso una possible crònica sobre Los Fets del Matarranya, però m'envaeix una mandra còsmica que m'impedeix...

Si alguns dels allà presents em vol donar un cop de mà...

Mr Towers ha dit...

con-concrepo amb la nebulosa de ofici vs professió. Amb tot, ¿es deu poder celebar un ofici "literari" sense profesar-ne la fe? Si un oficia sense professar (quisir sense professar una fe ferdadera que faci molt mal, furor intra-dèrmic i tal) ¿es converteix en un mercenari de la literatura? ¿a quant paguen la peça? ¿i l'ànima? ¿a quan cotitza el kilo d'ànima literària? ¿es pot vendre? ¿algú la compra? ¿en quina secció surten els anuncis? ¿a contactes, a ofertes laborals, immobiliaries, o a necrològiques?

PD ves que no fossin les obres de la carretera del Pinell de Brai. El desvio és un pèl liat...