dimarts, de maig 08, 2007

No ens cal anar despullats

Pst, no sentiu ja flaire a eleccions? Jo sí. Aquella fortor que alimenta les ganes de perbocar per les cantonades. Aviat les cadenes radiofòniques ens despertaran amb falques electorals immundes i et sentiràs molt important perquè tot déu pensarà en TU. Et donaran pomes, roses, caramelets. Perquè tot déu estarà pensant en TU. No escatimaran recursos, perquè TU, tio, TU vals molt, no ho sabies?

No, no, és broma. TU no vals una merda, però t'agrada que et regalin pomes, roses o caramelets pel carrer. Mes ja no. Ara tens la teva opció, jove mileurista. Ciutadans? No home, que no t'enganyin. Ciutadans de Catalunya em recorden a Maradona i Julio Alberto, una nit d'estiu.



No, ja ho sé. Tu no ets tan cretí. Maradona et pot enganyar una vegada, però C's una o cap. Ni Ciutadans representa el bilingüisme, ni pensen en TU, ni és el partit dels demòcrates descontents que no saben on caure morts. Ells tenen un pla. Un pla esquizofrènic, petulant. Nosaltres no. El partit dels demòcrates descontents és Escons Insubmisos. Un fort aplaudiment per a ells. Escons Insubmisos no enganya, tio. Ni et diuen que els importes més que el veí del tercer, ni et diuen que el teu més gran problema és la llengua amb què malvius, ni van de liberals d'esquerres quan el que senten en el fons és un terrible avorriment, una nostàlgia i un ressentiment. No, nen, no. Escons Insubmisos només et demana que pillis la seva papereta i la fotis a dins de l'urna i punt. Ja sabem que a tu t'agradaria votar en blanc, però el blanc és un color que t'inquieta profundament. Per això, agafa i fot la papereta de EI a l'urna, no sense abans posar una altra papereta igual a la teva sobre el piló descomunal de CiU, PSC, ERC, IC-V, C's, PPC, Falange Española-JONS del teu centre electoral. D'això se'n diu màrqueting de guerrilla, i suposem que és il·legal. Però al carall, si no sortim per la tele, la única opció que ens queda és la desobediència civil.

Amb els escons que haurem aconseguit entre tots, tindrem dret a unes butaques comodíssimes a l'ajuntament, PERÒ. Però no hi fotrem mai els peus. Passarem dels tediosos plens, passarem dels sous estratosfèrics dels regidors, serem la veu absent, serem el fantasma de l'abstencionisme refregat a la cara dels professionals de la política i dels qui diuen que no ho són però menteixen usant dues llengües enlloc d'una. No et menjarem el cap amb promeses. No et donarem ni un fotut caramelet de demagògia. A nosaltres sí que se'ns en fot si vols parlar en català o en castellà o si et rentes les mans abans o després de tocar-te la cigala. Sí, home de bé. Vota Insubmís, home. El nostre silenci farà callar als cretins. Subal, endolla el vídeo amateur.

4 comentaris:

miquel ha dit...

insubmís! insubmís!


Subal, autor, com sempre, una llarga reverència.
adoro te devote

Anònim ha dit...

Un comentari al voltant de la llegenda que llueix aquesta parella feliç i modèlica (D.A. + J.A.) a la samarreta:

Doble negació (NO + X)= Afirmació

Que ningú els title d'hipòcrites.
Salut.

Anònim ha dit...

Hosti. Ben vist. Es que no es pot discutir amb metafísics, eh?!

;-)

Anònim ha dit...

per cert, ja hi ha vídeo per a les municipals:

http://www.youtube.com/results?search_query=escons+insubmisos