dilluns, de juny 16, 2008

Men at Work

He sido cordialmente invitado a formar parte del realismo visceral.
Por supuesto, he aceptado. No hubo ceremonia de iniciación. Mejor así.

Los detectives salvajes, Bolaño



El Pla B en... què... cinc mil, set mil pàgines?

10 comentaris:

Mr Towers ha dit...

Al tantu, entrar-hi pot ser no sortir-ne.

Clar que, ¿quin major plaer que quedar-se tancat allí dins?

Anònim ha dit...

sometimes I feel like a motherless child

Борис Савинков ha dit...

Em fa gràcia que usi el plural "men", deu ser per respectar el tarannà del país (un treballa i els altres que també treballen miren). L'èxit està, assegurat. Albiro la vostra Glòria! ( i està bona, tu).

subal ha dit...

Va, Puig, que jo sé que vostè sap que hi ha molta gent treballant en el Pla. El senyor Qwirki, per exemple, que és molt menys expansiu que no pas jo, estpà fotent una feina tan fantàstica, senyor Puig, tan, que no ens ho podrem creure.

Em fa gràcia, i fins i tot m'emociona, veure que hi ha tanta gent que hem diu; hem de contactar aquest, hem de contactar aquest altre. M'emociona veure la disposició de la agent que llegirà fragments i poemes. m'emociona que em diguin: "està bé aquest text que has triat, però ¿ja t'has fixat en aquest altre?"

M'emociona saber que hi ha gent a Blanes perseguint altra gent de Blanes per a que vinguin a veure el Pla.

M'emociona que hi hagi gent de Tarragona que m'ha dit que s'agafarà festa per poder venir...

M'emociona que hi hagi algú que ha contactat amb un poeta de Hora Cero (Perú), i que aquest poeta s'avingui a recitar un poema.

M'emociona que hi hagi algú altre que ha contactat amb amics mexicans per a que recitin a lo chicano algun relat.

M'emociona que hi hagi algú que em diu: "llegeix això", i que després em corregeixi la dicció, per a que jo, quan em toqui llegir a mi, ho faci més o menys bé.

m'emociona, finalment, que algú m'hagi passat material de gran valor, quan vàrem anar a Blanes.

En fi, que sóc un simple organitzador. El Pla és de tots.

Борис Савинков ha dit...

Ara m'ha emocionat a mi.

Anònim ha dit...

Senyor Subal, aquest pla B sembla fantàstic, però... vigili! Vostè ja ha fet molt de mal a la literatura catalana. Li explico: Ahir, després d'haver aconseguit durant aquests mesos estalviar el necessari per fer-ho, me n'aní a la Laie a adquirir, per fi, "L'home manuscrit". I no el tenien!!!! S'havia acabat. I me'n vaig tornar amb la cua entre cames i sense saber què fer amb els meus estalvis! Ho veu? Això és culpa de vostè, i, ara, només faltaria que després d'aquest magnífic pla B ja no poguessim trobar Bolaños a les llibreries en aquells moments d'angoixa en què necessites començar a llegir un Bolaño nou. Faci, faci..., però tingui en compte les conseqüències.

subal ha dit...

Creu que podria colar com a prova curricular el Pla B i presentar-me a Anagrama per a ocupar el lloc del senyor Herralde? jejeje, just joking.

Mr Towers ha dit...

Al hilo del tema curricular li puc emetre corresponent certificat, si vol, que dilluns em vaig emportar l'últim exemplar del mateix home manuscrit de les estanteries de La Gaudí de Reus. No joking.

Així mateix els hi doní les oportunes referències del seu blog i editorial.

seu afectíssim i blablabla

Lula ha dit...

Sr. Archimbolidi, jo precisament vaig acabar L'home manuscrit anit.
Si prome't tornar-lo....
No em crec que no sabés què fer amb els diners al Laie....

Sr. Subal, avisi'ns als profans, sispli!
Jo puc colaborar, a nivell animació, servint copes i muntant numerets sóc única.

Reverències i petons......

Anònim ha dit...

Quan serà el Pla B?? a l'ORINAL?? No sigui tant críptic que els nous i inexperts en circular per les perifèries no estem - encara - al corrent d'aquestes maquinacions!!

Només dir-li que fa relativament poc que vaig descobrir a Bolaño, amb el conseqüent transtorn que això suposa(en el millor i pitjor sentit de la paraula... I he de dir que descobrir el Pla B m'ha fet realment feliç! Espero el dia amb il·lusió. A veure si concreta una mica més!