dimarts, de maig 10, 2005

Dimecres, tots a l'Orinal.

La perifèria de la perifèria de la perifèria desembarca a Barcelona.

Festival Intercomarcal de Poesia

Barcelona, Horiginal, 11 maig 2005



Benvolguts companys,



Com venim fent en els darrers sis anys, enguany també publiquem les poesies guanyadores del Premi de poesia Joan Duch per a joves escriptors en la col·lecció que porta el mateix nom de l'Editorial Fonoll. El setè volum de la col·lecció l'hem titulat Trista Joia (te l'adjuntem) i recull de poesies dels premiats Joan Fontana, del Vendrell; Enric Boluda, de Granollers; Roc Casagran, de Sabadell; Gabriel Pena, de Seròs; Irene Tarrés, de Girona i Jordi Masbernat, de Juneda.

Després de la presentació que vam fer del llibre a Juneda, ara toca el torn de Barcelona. El lloc escollit, de la mà del poeta Josep Pedrals, ha estat el bar Horiginal, situat davant per davant del Macba, al cor del Raval. La data, l'11 de maig, a les 21 hores. Conscients de la coincidència amb el Festival Internacional de Poesia, que se celebra al Palau de la Música Catalana la mateix nit, hem decidit celebrar, per la nostra banda, el Festival Intercomarcal de Poesia: a l'acte hi recitaran els diversos poetes publicats a Trista Joia, pertanyents a les comarques del Segrià, Gironès, Vallès Oriental... Val a dir que la presentació anirà a càrrec de Francesc Gelonch.

Esteu absolutament convidats a ser-hi i gaudir-hi. Us ho agrairíem mil vegades, si convé dues mil, si en feu el més mínim ressò als vostres mitjans [això està fet, home!]. Ja només pel fet, important per a nosaltres, que és la primera vegada que l'Editorial Fonoll trepitja Barcelona.

Restem a la vostra disposició i esperem poder saludar-vos el dia de la presentació,







Jaume Graus i Peiró
Director de l'Editorial Fonoll

1 comentari:

Anònim ha dit...

serà Horinal, no?